به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، دکتر محمد مهدی طهرانچی درباره تغییرات جدید در حوزه فرهنگی دانشگاه توضیح داد و گفت: اولین اقدامی که انجام دادیم بحث جوانگرایی بود و در این راستا چیزی حدود ۲۰ سال مجموع متوسط سن مدیران فرهنگی را کاهش دادیم.
رئیس دانشگاه آزاد افزود: نکته دوم بحث فرهنگ و فضای مجازی است که در حال حاضر هستهاش تشکیل شده است؛ در همین راستا طی فراخوانی از خبرگان کشور دعوت به همکاری شد و در حال حاضر در بحث فرهنگ فضای مجازی هسته فعال خبرگان تشکیل شده است.
وی از تعریف برنامههای جدید فرهنگی در قالب فضای مجازی در ترم جدید خبر داد و گفت: به عنوان نمونه عرض میکنم؛ کلیپهای چند ثانیهای در ابتدای کلاسهای آنلاین (حدود ۲۵۰ هزار کلاس) میتواند پیامهای زیادی به دانشجو منتقل کند. در آموزش مجازی دانشجو ۲۵۰ هزار بار در هفته موظف است آنلاین شود، برای این دانشجویان در فضای مجازی در حال تدوین برنامهای هستیم که فرهنگ و فضای مجازی را که مورد غفلت واقع شده، دوباره بازشناسی کنیم و میدانیم که همکاران ما شبانهروز در حال کار روی این موضوع هستند.
طهرانچی اضافه کرد: ما سعی داشتیم کسانی در معاونت فرهنگی روی کار بیایند که آشنا با سبک جدید کار در فضای مجازی باشند و علمش را هم داشته باشند. خوشبختانه دوستانی که در کنار آقای دکتر جهانبین (معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد) تعیین شدهاند از بهترینهای کشور هستند؛ بنابراین ما سعی کردیم با یک نگاه نو به سراغ «فرهنگ» و «فرهنگی دانشجویی» برویم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: رویت پذیری مسائل فرهنگی دانشجو در ۶ ماه گذشته از مقابل دیدگان نظام آموزشی کنار رفت و وقتی چیزی رویت پذیر نباشد، اثرگذاری هم نخواهد داشت. بنای ما بر این است که اولاً رویت کنیم، ثانیاً به جد اثر گذار باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد بیان کرد: اینکه ما بگوییم کرونا آمد، غذای دانشجویی که توزیع نمیکنیم، اردو هم کسی را نمیفرستیم، پوستری هم نباید چاپ کنیم و مسجد هم تعطیل شد و در این شرایط صرفهجویی اقتصادی کردهایم، خیر این نگاه را برنمیتابیم و به جد بر روی مسائل فرهنگی در فضای مجازی کار میکنیم و برنامههای خود را پیش میبریم.