شما اینجا هستید   |

    اخبار : گزارش کامل سفر دکتر طهرانچی به استان اردبیل

دکتر طهرانچی در دیدار نماینده ولی فقیه در استان اردبیل:

توجه به فرهنگ و آموزش مجازی در دستورکار دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی جدید

تصویر مطلب توجه به فرهنگ و آموزش مجازی در دستورکار دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی جدید

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با آیت‌‎الله عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل دیدار و گفت وگو کرد.

دکتر طهرانچی در این دیدار، با تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: سفرهای استانی فرصت مغتنمی است تا خدمت نمایندگان ولی فقیه در استان ها و ائمه جمعه برسیم و ضمن ارائه گزارش برنامه ها و فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی، از رهنمودهای این بزرگواران استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه کارکرد دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه های نخبگانی که در مراکز استان ها قرار دارند، متفاوت است، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی، برنامه ها، سیاست ها و رویکرد خود را متناسب با نیاز و تقاضای جامعه و آینده کشور تنظیم می کند. از این رو موضوع اشتغال جوانان و مهارت‌آموزی در این دانشگاه از اهمیت بالایی برخوردار است و خود را موظف می دانیم سرمایه، آموزش، پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی را برای امور فرهنگی، کاهش آسیب های اجتماعی، حل چالش ها و آینده جوانان به کار بگیریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: شیوع ویروس کرونا موجب شد، دانشگاه ها با دوران جدیدی مواجه شوند که در آن علاوه بر سلامت دانشجویان، عدم تعطیلی کلاس های آموزشی نیز باید مدنظر قرار می گرفت. خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی توانست با یک حرکت پیشرو در کشور، آموزش مجازی را به دانشجویان خود با بهترین کیفیت ارائه کند.

وی افزود: برای نیمسال تحصیلی جاری نیز توجه به فرهنگ و آموزش مجازی در دستورکار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد که با جوان‌تر شدن معاونت فرهنگی و دانشجویی، مطمئناً شاهد تغییرات مثبتی در این حوزه خواهیم بود.

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه نگاه آمایشی باید بر آموزش عالی حاکم شود، گفت: دانشگاه ها تاکنون در زمینه اشتغال جوانان فعالیتی نداشتند، ولی اکنون مردم این نگاه آموزش عالی را نمی پسندند و به همین دلیل تعداد متقاضیان کارشناسی ارشد، از سال ۱۳۹۵ تاکنون سالانه صدهزار نفر کاهش یافته که نشان می دهد، تب ادامه تحصیل در میان جوانان کم شده است. دانشگاه آزاد اسلامی برای اصلاح این روند، نگاه جدیدی به کارآمدی آموزش عالی دارد که یکی از آنها توجه به حوزه کشاورزی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: متأسفانه دانشگاه ها هیچ‌گونه نوآوری آموزشی در کشاورزی و صنایع غذایی نداشته‌اند که دانشگاه آزاد اسلامی برای نقش آفرینی خود و کمک به ارتقای کشاورزی که ۵ میلیون خانوار از آن ارتزاق کرده و ۱۸ درصد تولید ناخالص ملی را تشکیل می دهد، طرح بازمهندسی نظام آموزشی، پژوهشی و خدمات فناوری علوم کشاورزی را اجرایی کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اگر خواهان تحول در دانشگاه آزاد اسلامی هستیم، باید توجه جدی به اساتید این دانشگاه داشته باشیم، گفت: برای تحول در دانشگاه، اساتید باید همت و اراده بالایی داشته باشند که این موضوع برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است و تلاش داریم با جذب نیروهای جوان، پرتوان، متعهد و انقلابی بتوانیم در این حوزه وظیفه خود را به خوبی انجام دهیم.

دکتر طهرانچی با اشاره به پیشنهاد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل مبنی بر توسعه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهای همسایه، تصریح کرد: ‎نزدیکی استان های اردبیل و آذربایجان شرقی با کشورهای جمهوری آذربایجان و ترکیه، جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی این استان ها را می طلبد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پایان ضمن ارائه گزارشی از سامانه پژوهشیار، گفت: یکی از افتخارات این دانشگاه احصای بیش از ۲۰ چالش ملی است که آنها را در اختیار شبکه محققان خود قرار داده است. صدهزار پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر در این سامانه در حال انجام تحقیقات در شبکه یکپارچه دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

آیت‌الله عاملی از رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به اشتغال جوانان قدردانی کرد. همچنین از سفرهای استانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و بازدید از واحدها و نظارت بر فعالیت ها و برنامه های آنها ارزشمند و قابل تقدیر است. اینکه ظرفیت های استان را در مسیر تبدیل علم به ثروت مورد استفاده قرار می دهید، کار شایسته ای است.

وی با تأکید بر لزوم بالا بردن اعتبار علمی دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: این دانشگاه باید نخبگان و دستاوردهای علمی خود را در سطح ملی و بین‌المللی به درستی معرفی کند تا زمینه‌ای برای یافتن جایگاه ویژه در جهان فراهم شود.

آیت‌‎الله عاملی خاطرنشان کرد: تاکنون دانشگاه ها نتوانسته‌اند به خوبی از ظرفیت استان های مرزی استفاده کنند که امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی بتواند این کمبود را جبران کند و از کشورهای همسایه دانشجو بپذیرد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با قدردانی از رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به اشتغال جوانان، گفت: لازم است دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه صنایعی که منجر به خروج ارز از کشور می شود، تلاش کند تا بتواند علاوه بر سهیم شدن در دانش جهانی، از خروج ارز جلوگیری کند.

وی با بیان اینکه کشور ما در پانصد سال اخیر فرصت های زیادی را از دست داده و دانشگاه ها باید آن را جبران کنند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با ورود به عرصه های علمی و آموزشی، می تواند غرور ملی را احیا کند.

در ادامه این نشست، دکتر اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، گزارشی از فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل ارائه کرد و گفت: تلاش ما این است که مدل توسعه بومی داشته باشیم که در این راستا براساس سیاست های کلان دانشگاه، نیازسنجی در استان و امکان‌سنجی در دانشگاه انجام شده و تاکنون ۷ موضوع راهبردی احصاء شده است.

وی ادامه داد: موضوعاتی که برای توسعه بومی استان اردبیل در نظر گرفته شده، عبارتند از فناوری اطلاعات و ارتباطات، صنایع فرهنگی، سلامت، گردشگری دانش بنیان، صنایع غذایی و تبدیلی، انرژی و آب های دامنه سبلان و تولید بذر است.

رونمایی از مجموعه آثار تاج الشعرا اردبیلی

دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه این دیدار، همراه با آیت الله سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، از مجموعه آثار مرحوم استاد عباسقلی یحیوی معروف به تاج الشعرا اردبیلی رونمایی کرد.

این مجموعه آثار شامل ۶ جلد اشعار حسینی است که با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گردآوری و در قالب کتاب، اپلیکیشن و کتاب صوتی عرضه شده است.

تمامی اشعار این ۶ جلد کتاب مرتبط با امام حسین(ع) و حماسه کربلاست.

عباسقلی یحیوی از شاعران مرثیه‌سرای ترک‌زبان ایرانی، اهل اردبیل است که اغلب سروده‌های وی به زبان ترکی بوده و در سروده‌های خود از قالب شعری حماسی استفاده کرده است.

مرکز سنجش سلامت و استعدادیابی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل افتتاح شد

تصویر مطلب مرکز سنجش سلامت و استعدادیابی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل افتتاح شد

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سنجش سلامت و استعدادیابی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل را افتتاح کرد و از روند احداث سرای دانشجویی این واحد بازدید به عمل آورد.

دکتر طهرانچی در ادامه سفر به استان اردبیل، عصر امروز با حضور در واحد اردبیل، به مقام شامخ شهدای گمنام آرمیده در این واحد دانشگاهی ادای احترام کرد و با قرائت فاتحه، یاد و خاطره قهرمانان دفاع مقدس را گرامی داشت.

سپس ایشان  مرکز سنجش سلامت و استعدادیابی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل را افتتاح و از بخش‌های مختلف از جمله آزمایشگاه بیوشیمی و ژنتیک این مرکز بازدید کرد.

این مرکز یکی از مجهزترین و پیشرفته‌ترین مراکز ارائه خدمات تخصصی سنجش سلامت و استعدادیابی ورزشی در شمال غرب کشور است که با بهره‌گیری از متخصصان مجرب، به ورزشکاران حرفه‌ای، مدارس ورزشی تحت نظارت هیأت‌های ورزشی، دانشجویان و جامعه دانشگاهی، ادارات دولتی و نهادها، آموزش و پرورش و… خدمات ارائه می کند.

دکتر طهرانچی همچنین از روند احداث سرای دانشجویی برادران و سالن‌های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بازدید به عمل آورد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این بازدید، بر توجه به ورزش عمومی به منظور ارتقای سلامت و تندرستی جامعه و راه‌اندازی تیم کشتی فرنگی در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تأکید کرد.

سرای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با ۵۸۰ مترمربع زیربنا و در ۳ طبقه با ظرفیت ۶۰ نفر، توسط خیرین در حال ساخت است.

دکتر طهرانچی در نشست صمیمانه با اعضای هیأت علمی واحد اردبیل:

هیچ سازمانی در کشور به اندازه دانشگاه آزاد اسلامی نیروی انسانی خردورز و فرهیخته ندارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اگر قرار باشد تحولی در یک سازمان رخ دهد، متکی به منابع انسانی است گفت: هیچ سازمانی به اندازه دانشگاه آزاد نیروی انسانی خردورز و فرهیخته ندارد.

در این جلسه که بیش از دو ساعت به طول انجامید، دکتر طهرانچی پس از استماع نظرات و پیشنهادات اعضای هیأت علمی حاضر در نشست، گفت: هیچ سازمانی بدون تکیه بر منابع انسانی خود که سرمایه اصلی آن محسوب می شود، راه به جایی نخواهد برد و به همین دلیل برگزاری این جلسات بسیار مغتنم است. اگر مدیریت هر مجموعه با برنامه و سیاست‌گذاری پیش برود، می تواند با اتکا به نیروی انسانی خود قله های بزرگ و سخت را فتح کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: اگر قرار باشد تحولی در یک سازمان رخ دهد، متکی به منابع انسانی است و هیچ سازمانی در کشور به اندازه دانشگاه آزاد اسلامی نیروی انسانی خردورز و فرهیخته ندارد. حضور ۲۲ هزار عضو هیأت علمی و ۳۲ هزار کارمند به عنوان جوهره ستادی دانشگاه آزاد اسلامی، سرمایه‌ای برای این دانشگاه محسوب می شود که می تواند منشاء حرکت دوچندان در این دانشگاه باشد.

وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اکنون به عنوان یک سازمان بزرگ و مؤثر برای حرکت رو به جلو و کارآمد در تلاش است.

دکتر طهرانچی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اکنون بیش از هر زمان دیگری با تمام توان مسیر خود را ادامه می دهد تا به عنوان یک شبکه مؤثر و اجتماعی بتواند در کشور تأثیرگذار باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: این دانشگاه خوشبختانه در سال گذشته در جذب دانشجو افزایش صدهزار نفری داشت و امسال نیز انشاءالله شاهد افزایش تعداد دانشجو خواهیم بود و امیدواریم با همت اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه بتواند یک سازمان پرافتخار باشد.

در ادامه چهل و پنجمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با حضور دکتر طهرانچی برگزار گردید.

دکتر طهرانچی در شورای دانشگاه آزاد اردبیل مطرح کرد

تاکید بر سرمایه‌گذاری دانش بنیان واحدهای دانشگاهی اردبیل در صنایع خرد گسترده و توسعه کسب‌وکار روستایی

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بر مقدم بودن آموزش بر هر نوع فعالیت اقتصادی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، چهل و پنجمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل چهارشنبه شب(۲ مهرماه) به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر مجید مشکینی مشاور و نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه در هیأت‌های امنای استانی، عنایت‌الله ملکی تبار رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات، دکتر سعید آزادیان دبیر شورای گسترش، آمایش، برنامه‌ریزی وکارآفرینی، دکتر ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و دیگر اعضا در واحد اردبیل برگزار شد.

دکتر طهرانچی در ابتدای این جلسه با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: خداوند در قرآن کریم انگاره هایی را برای ما در نظر گرفته که یکی از آنها این است که مپندارید شهدا مرده اند، بلکه آنها زنده هستند و نزد خداوند روزی می گیرند. این زنده بودن و حیات داشتن شهدا باعث می شود که ارزش ها در جامعه بماند، همانطور که روز عاشورا می بینیم چگونه تفاوت نسل ها از بین می رود و در ذکر مصیبت امام حسین(ع)، تفاوت نسلی نمی بینیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دفاع مقدس، تحقیر جدی نظام سلطه در برابر جمهوری اسلامی ایران بود، اظهار داشت: تاریخ شاهد است که در جنگ هشت‌ ساله علیه ایران اسلامی، دشمنان انقلاب هر چه توانستند حتی سلاح های ممنوعه شیمیایی را علیه رزمندگان و مردم ما به کار گرفتند و اکنون که چهل سال از آغاز دفاع مقدس می گذرد، باید مراقبت خود را نسبت به تحریف تاریخ و وارونه جلوه دادن دفاع مقدس افزایش دهیم.

وی ادامه داد: این روزها رسانه های دروغ پراکن و بی بی سی شیاد مطالبی را در تحریف دفاع مقدس مطرح می کنند. این موضوع نشان می دهد که دشمنان در تلاش هستند تا ارزش های والایی که دشمن را تحقیر کرده، به ضدارزش تبدیل کنند، بنابراین باید نعمت دفاع مقدس را قدر بدانیم و تاریخ را برای فرزندان خود و جوانان تعریف کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت و ویژگی های دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل اشاره کرد و گفت: این دانشگاه با دارا بودن ۳۹۰ عضو هیأت علمی می تواند تغییر جهت در برنامه ها و سیاست های خود داشته باشد، به طوری که با کارآمد کردن دانشگاه، استقبال مردمی را به خود جلب کند. در این زمینه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی نقش تعیین کننده جهت گیری و ریل گذاری دانشگاه را برعهده دارد و هر استان باید متناسب با ظرفیت های خود برای این تغییر جهت، برنامه ریزی عملیاتی داشته باشد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر سرمایه گذاری دانش بنیان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در صنایع خرد گسترده و توسعه کسب و کار روستایی، تصریح کرد: مراکز استان و واحدهای دانشگاهی باید در طرح های اقتصادی خود بر مقدم بودن آموزش بر هر نوع فعالیت اقتصادی و در شأن دانشگاه تأکید داشته باشند.

همچنین دکتر مشکینی در ادامه، وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در بارگذاری اطلاعات و داده ها در سامانه آموزشیار را تشریح کرد.

در ادامه این جلسه، موضوعات مربوط به برنامه های توسعه ای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر طهرانچی در دیدار خانواده شهید مدافع حرم علی آقایی:

شهدای مدافع حرم زینت کشور هستند

تصویر مطلب شهدای مدافع حرم زینت کشور هستند

 دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه برنامه‌های سفر دو روزه خود به استان اردبیل، شب گذشته با حضور در بیت شهید مدافع حرم مهندس علی آقایی، با خانواده این شهید گرانقدر دیدار و گفت و گو کرد.

‏دکتر طهرانچی در این دیدار، با تسلیت سالروز شهادت حضرت رقیه(س) و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: جوانان مدافع حرم افتخار بزرگی برای کشور هستند. زمانی که اصحاب ابی سفیان قصد داشتند به حرم اهل بیت(ع) در سوریه و عراق اهانت کنند، جوانان مدافع حرم افتخارآفرینی کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: شهیدان مدافع حرم، زینت کشور هستند، چرا که اجازه ندادند حرم اهل بیت علیهم السلام به دست تفکیری ها بیفتد، بنابراین مدافعان حرم خادمان واقعی حرم هستند و لازم است همواره یاد و نام آنها را گرامی بداریم.

وی تأکید کرد: شهدا به ویژه مدافعان حرم معلمان اصلی دانشگاه و گوهرهایی هستند که دانشگاه و دانشجویان باید از آنها بهره ببرند.

دکتر طهرانچی در این دیدار خطاب به دکتر رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، خواستار ساخت یادمان شهید مدافع حرم مهندس علی آقایی در محل مزار شهدای گمنام واحد اردبیل شد.

همچنین در این نشست، پدر همسر شهید علی آقایی اظهار داشت: شهید آقایی عضو گردان تکاور لشکر ۳۷ حضرت عباس(ع) بود که تنها ۵ ماه پس از ازدواج، در بهمن ماه سال ۱۳۹۴ عازم سوریه شد و در ۷ اسفندماه همان سال پس از اقامه نماز صبح مورد هدف تک تیرانداز داعش قرار گرفت و به فیض شهادت نائل آمد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه پیکر شهید مدافع حرم علی آقایی توسط داعش شناسایی شده بود، این گروه کافر مانع بازگشت آن به وطن می شد که با پیگیری های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، پیکر شهید ما در تاریخ ۱۰ تیر ۱۳۹۸ و پس از ۴ سال به کشور بازگشت.

شهید مهندس علی آقایی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بود.

در دومین روز سفر دکتر طهرانچی به استان اردبیل

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با استاندار اردبیل دیدار کرد

تصویر مطلب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با استاندار اردبیل دیدار کرد

دکتر طهرانچی برنامه‌های سفر دو روزه خود به استان اردبیل، چهارشنبه شب دوم مهرماه با مهندس اکبر بهنام‌جو استاندار اردبیل دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه، با معرفی سامانه پژوهشیار و طرح پایش، آمادگی این دانشگاه را برای همکاری پژوهشی با استانداری اردبیل در حوزه‌های مختلف آمایشی استان اعلام کرد.

دکتر طهرانچی با اشاره به ظرفیت استان اردبیل در حوزه توریستی و آب درمانی، به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل مأموریت داد تا دانشکده‌ای را با محوریت آب درمانی و آب گرم ایجاد کند تا دانشگاه بتواند جنبه‌های مختلف علمی، پژوهشی، فناوری و کار آفرینی این حوزه را بررسی کرده و راهکارهای مناسبی ارائه کند.

تهیه نظام موضوعات اصل ۴۴ قانون اساسی و خصوصی‌سازی با توجه به چالش‌های استان در این حوزه، از دیگر ماموریت‌های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بود که در جلسه شب گذشته دکتر طهرانچی با استاندار اردبیل مطرح شد.

در ادامه این جلسه، درباره موضوعات مربوط به طرح‌های توسعه‌ای استان و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی برای افزایش بهره‌وری، اشتغال، رونق کشاورزی و صادرات محصولات استان به کشورهای خارجی، گفت‌وگو و تبادل نظر شد‌.‏

دکتر طهرانچی از دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین بازدید کرد

تصویر مطلب دکتر طهرانچی از دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین بازدید کرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز از دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین بازدید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این مرکز دانشگاهی، وضعیت ارسال داده و بارگذاری اطلاعات این مرکز در سامانه آموزشیار را بررسی کرد.

دکتر طهرانچی همچنین از مدرسه دوره متوسطه پسرانه سرعین وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین بازدید کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین با ۶۰۰ دانشجو، ۵ عضو هیأت علمی و ۲ هزار متر فضای آموزشی، از سال ۱۳۸۹ در حال فعالیت است.

 

بازدید دکتر طهرانچی از مرکز رشد فناوری‌های نرم، سرای نوآوری و مزرعه گردشگری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل / پیشنهاد راه‌اندازی دانشکده صنایع خلاق

تصویر مطلب بازدید دکتر طهرانچی از مرکز رشد فناوری‌های نرم، سرای نوآوری و مزرعه گردشگری دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل / پیشنهاد راه‌اندازی دانشکده صنایع خلاق

دکتر طهرانچی بر توجه دانشگاه ها به چرخه تولید محصول تأکید کرد و گفت: فعالیت های اقتصادی دانشگاه ها باید مقوم آموزش، پژوهش و توجه به مهارت‌آفرینی و اشتغال دانشجویان باشد.

دکتر طهرانچی در این بازدید، از سامانه جامع ارزیابی پژوهشی، سامانه یکپارچه نشر مجلات، نرم‌افزار سایت‌ساز «شما وب»، سامانه ورک‌شاپ ها، نرم‌افزار یکپارچه داوری مجلات و کنفرانس‌ها، نرم‌افزار خواننده پایان‌نامه‌ها، سامانه جامع کتابخانه، انمیشین سازی و… مرکز رشد فناوری های نرم واحد اردبیل بازدید و با مسئولان مربوطه گفت و گو کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به دکتر رسولی رئیس واحد اردبیل و دکتر ستاری معاون پژوهش و فناوری این واحد پیشنهاد داد که دانشکده صنایع خلاق در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل راه اندازی تا با مشارکت اعضای هیأت علمی، به صورت تخصصی به حوزه طراحی سامانه ها و نرم افزارها، ساخت انیمیشن و… پرداخته شود تا بتوان شرکت دانش بنیان صنایع خلاق را در کنار این دانشکده و سرای نوآوری استان ایجاد کرد.

دکتر طهرانچی تاکید کرد: این مدل می تواند طرح درآمدزایی برای اعضای هیأت علمی، پژوهشگران، دانشجویان و دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل ایجاد کند.

دکتر طهرانچی در ادامه، از دستاوردهای شرکت «عقاب های رؤیاپرداز فرادانش»، شرکت «ایده پردازان آینده فرادانش»، آزمایشگاه صنایع غذا و دارو، مرکز آموزش زبان خارجی و مرکز مشاوره مستقر در ساختمان مرکز رشد فناوری های نرم (ساختمان شهید مدافع حرم مهندس علی آقایی) بازدید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با حضور در سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، از شرکت های دانش بنیان واحدهای فناور مستقر در این سرا بازدید به عمل آورد.

دکتر طهرانچی از سیستم روشنایی خورشیدی ثابت و سیار، شرکت «امن‌گستر راسامهر» تولیدکننده انواع چراغ روشنایی، صنایع رنگ غذایی درخشان، کارگاه جوشکاری، کارگاه ماشین افزار و تولید دوچرخه تردمیلی، شرکت قطعه سازان «آرسا آذر ایرانیان»، دستگاه خشک‌کن گیاهان دارویی، سیستم هشدار پارگی و خوردگی تسمه تایم خودرو، شرکت «تروهیل» تولیدکننده فرآورده های گیاهی و… بازدید و با مدیران و پژوهشگران این صنایع گفت و گو کرد.

وی در حاشیه این بازدید، بر توجه دانشگاه ها به چرخه تولید محصول تأکید کرد و گفت: فعالیت های اقتصادی دانشگاه ها باید مقوم آموزش، پژوهش و توجه به مهارت آفرینی و اشتغال دانشجویان باشد و لازم است چرخه کامل تولید محصول شامل تمامی مراحل در دانشگاه در نظر گرفته شود. بنابراین مشارکت دانشگاه در طرح های اقتصادی نباید تنها به اجاره فضا و تجهیزات ختم شود، بلکه دانشگاه باید در زنجیره تولید تا فروش محصول نقش آفرینی کند.

ایجاد دانشکده فراسودمندها، راه اندازی رشته فیتوشیمی، ایجاد ارتباط بین شرکت های مستقر در سرای نوآوری با گروه های آموزشی دانشکده ها و… از جمله موضوعات مطرح شده در این بازدید بود.

دکتر طهرانچی در ادامه از مزرعه گردشگری «آرتان» دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل که در مساحت ۸ هکتار ایجاد شده، بازدید و پیشنهاداتی درخصوص توسعه این مجتمع مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد ظهر امروز در بازدید از دانشگاه آزاد سرعین گفت: اهمیت به ظرفیت‌های حوزه پژوهشی و آمایشی به عنوان یک اولویت اساسی و مهم مبنای کار است و در این راستا استفاده از ظرفیت‌های استان اردبیل به شکل مناسب باید مورد استفاده قرار بگیرد.

او با اشاره به این که حوزه‌های توریستی و آب‌درمانی در استان اردبیل نیازمند توجه ویژه است افزود: در این راستا درصدد هستیم دانشکده‌ای با محوریت آبدرمانی و آب گرم در استان ایجاد و راه‌اندازی کنیم تا به صورت پژوهشی و علمی و نیز بهره‌گیری از ظرفیت‌های فناوری و کارآفرینی به بررسی این حوزه بپردازیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: بررسی چالش‌ها و رفع موارد مربوطه نیز از مواردی است که در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه با خصوصی‌سازی به دنبال تحقق این هدف هستیم و اجرای طرح‌های توسعه‌ای استان را با مشارکت دانشگاه آزاد مورد توجه قرار داده‌ایم.

طهرانچی بیان کرد: در راستای افزایش بهر‌ه‌وری و اشتغال‌زایی و نیز توسعه بخش کشاورزی و حوزه صادرات نیز برنامه‌ریزی‌های اساسی با استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد مبنای کار قرار گرفته و تمام تلاش و جدیت بر این است تا بتوانیم به اهداف توسعه‌ای خود در این زمینه دست یابیم.

او اظهار کرد: بررسی و اجرای طرح‌های توسعه‌ای و وضعیت عملکرد آنان از اهم برنامه‌هایی است که در دستور کار قرار گرفته که امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های انجام یافته به تمامی اهداف خود دست یافته و مشکلات موجود را در این زمینه به دست آوریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آخرین برنامه سفرش به استان اردبیل، عصر امروز از واحد مشگین شهر بازدید کرد.
تصویر مطلب دکتر طهرانچی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشگین شهر بازدید کرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از مجتمع در حال ساخت ولایت واحد مشگین شهر بازدید کرد.
این مجتمع در زمینی به مساحت ۱۱ هکتار در حال ساخت است.

دکتر طهرانچی در حاشیه این بازدید، طرح های توسعه ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشگین شهر را با دکتر رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، دکتر بابک پهلوان رئیس واحد مشگین شهر و شهردار مشگین شهر مورد بررسی قرار داد.

وی در ادامه، با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشگین شهر از دستاوردهای پژوهشی این واحد دانشگاهی در حوزه داروهای گیاهی و گیاهان دارویی، صندلی طبی خودرو و… بازدید و با مسئولان و پژوهشگران مرتبط با این دستاوردها گفت و گو کرد.

به اشتراک بگذارید : | | |