شما اینجا هستید   |

    اخبار : چارچوب‌های انقلاب فرسوده نمی‌شوند/ ترسیم آینده ملت‌ها با نگاه به گذشته

گروه جهاد و حماسه ــ طهرانچی در سومین جشنواره فرهنگی آموزش جایزه ملی ایثار اظهار کرد: انقلاب اسلامی نظام و دولت تشکیل داد، اما قرار نیست این انقلاب وارد چارچوب‌هایی شود که بر آن پیری مستولی شود. نظریه انقلاب نظریه‌ای است که جوانان هر چله را با ایثار آغاز می‌کنند و به حد بلوغ می‌رسانند.

به گزارش ایکنا؛ سومین جشنواره فرهنگی آموزشی جایزه ملی ایثار امروز، سه‌شنبه، ۷ اسفندماه، ساعت ۹ صبح در سالن همایش‌های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. پس از قرائت تلاوت کلام وحی و خیر مقدم و تبریک مجری به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س) مراسم با اجرای برنامه امید معنوی از نغمه‌گران آیینی با اجرای قطعه‌ای با عنوان قرار هر سال به مناسبت ۴۰ سالگی انقلاب و قطعه‌ای به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) و همچنین قطعه‌ ویژه خانواده شهدا ادامه یافت. در ادامه مراسم محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه(س) به همه محبان اهل‌بیت(ع) خصوصاً بانوان گفت: در ایامی که قرار داریم مصادف با چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی است. در این ایام بیانیه‌ای از سوی رهبر انقلاب اسلامی با عنوان گام دوم خطاب به جوانان که راه رفته را به نیکی یاد کرد و خبر خوش از آغاز چله دوم داد.

وی افزود: انقلاب اسلامی نظام و دولت تشکیل داد، اما قرار نیست این انقلاب پیر شود و قرار نیست وارد چارچوب‌هایی بشود که بر آن پیری مستولی شود. نظریه انقلاب نظریه‌ای است که جوانان هر چله را با ایثار آغاز می‌کنند و به حد بلوغ می‌رسانند. به چله می‌رسد اما وارد عرصه تثبیت نمی‌شود و چله دیگری آغاز می‌شود.

طهرانچی در ادامه افزود: رهبر معظم انقلاب دو رکن برشمردند که آن دو رکن در جشنواره مصداق دارد؛ رکن اول علم و پژوهش است. در ایامی کار علمی می‌کنیم که هدایتگر اول کشور جایگاه علم را این چنان رفیع قدر می‌شناسد و افتخار کشور و حرکتش مبتنی بر علم است. علمی که در آن شهدای جهاد علمی پرچمدارند و در این علم بدون ایثارگری نمی‌توان حرکت کرد و رکن دوم اخلاق و معنویت است، یعنی علمی که حیات طیبه را نوید می‌دهد. آنچه انسان را به بلوغ می‌رساند ایثار است. پس در ۴۰ سال گذشته ایثار رمز موفقیت بود.

طهرانچی بیان کرد: در عرصه پیش رو ۷ بنیان ذکر شده که در اینها نیز ایثار نقش محوری دارد.  بسیار نیکوست که در سومین جشنواره جایزه ملی ایثار دانشگاه آزاد یک‌ششم دانشجویانش را خانواده ایثارگر تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مردمی که تاریخ ندانند و به تاریخشان تکیه نکنند آینده ندارند. جامعه‌ای که گذشته را فراموش کند آینده ندارد.  ایثارگری را پاس می‌داریم، زیرا ریشه گذشته‌ای داریم که می‌توانیم آینده را بسازیم. پس توجه به ایثارگری نیاز جامعه است.

به اشتراک بگذارید : | | |