شما اینجا هستید   |

    اخبار : جلسه هیأت امنای پژوهشکده چشم‌انداز و آینده‌پژوهی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
ششمین جلسه هیأت امنای پژوهشکده چشم‌انداز و آینده‌پژوهی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ششمین جلسه هیأت امنای پژوهشکده چشم‌انداز و آینده ‌پژوهی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

دکتر محسن رضایی در این جلسه با تأکید بر اینکه به دنبال افزایش ارتباط و تعامل نخبگان با مجمع تشخیص مصلحت نظام هستیم و پژوهشکده چشم انداز و آینده پژوهی مجرای همکاری مجمع تشخیص مصلحت نظام و دانشگاه آزاد اسلامی است، اظهار داشت: این پژوهشکده می تواند بخش مهمی از ارتباط با نخبگان را ساماندهی کند. مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز حمایت ویژه‌ای از آینده‌پژوهان می کند.

وی با بیان اینکه در صورت موافقت دکتر طهرانچی، معاونت های علمی، اجرایی و امور نخبگان و شبکه سازی نیز به ساختار پژوهشکده چشم انداز و آینده پژوهی اضافه شود، گفت: ایجاد این معاونت ها زمینه ای برای بهره مندی از ظرفیت نخبگان اعم از دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی را فراهم می کند.

دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز با بیان اینکه تشکیلات و ساختار هر چه چابک تر باشد، بازدهی بیشتر خواهد داشت، افزود: باید ساختار پژوهشکده چشم انداز و آینده پژوهی در هیأت امنا به تصویب برسد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه معاونت علمی نیز در ساختار پژوهشکده اضافه شود، اظهار داشت: علم، اقتصاد و فرهنگ که از مؤلفه های اقتدار از دیدگاه مقام معظم رهبری است در گروه های معاونت پژوهشی گنجانده شود.

دکتر طهرانچی در این جلسه گزارشی از طرح پایش آزاد در دانشگاه آزاد اسلامی و شیوه حل مسئله در نظام جمهوری اسلامی ایران ارائه کرد.

در این جلسه مقرر شد درباره اجرایی کردن سیاست های کلی نظام از روش طرح پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی بهره گیری شود.

در ابتدای این جلسه محمدمجید فولادگر رئیس پژوهشکده چشم‌انداز و آینده پژوهی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه توضیحاتی درباره ساختار این پژوهشکده پرداخت و گفت: پژوهشکده چشم‌انداز و آینده پژوهی دانشگاه آزاد اسلامی دارای معاونت‌های آموزشی، پژوهشی، شبکه سازی و امور نخبگان و رسانه و امور ترویجی است.

وی افزود: برگزاری دوره های تربیت مدیران جهادی آینده و مدیران راهبردی آینده، راه اندازی واحد درسی آینده پژوهی برای دانشجویان دکتری، دوره آینده پژوهی برای پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها، کارگاه بازی‌های تقویت آینده‌نگری برای نوجوانان و … در معاونت آموزشی طراحی شده است.

فولادگر اظهار داشت: تشکیل پایگاه داده‌های نخبگان راهبردی کشور ناظر به بیانیه گام دوم انقلاب و برگزاری نشست های هم اندیشی از موارد پیشنهادی برای معاونت شبکه سازی و امور نخبگان است.

تأمین نیروی انسانی متخصص از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام و دانشگاه آزاد اسلامی، تأمین بودجه به صورت مستقیم و غیرمستقیم در قالب پروژه پژوهشی، تبدیل وضعیت گروه های پژوهشی، مجوز جذب اعضای هیأت علمی، جایگاه پژوهشکده در ساختار دانشگاه آزاد اسلامی، الزام آور و لازم الاجرا بودن تمامی مصوبات هیأت امنا برای هر دو نهاد با توجه به تأکید و تصویب دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه مکان فیزیکی پژوهشکده با توجه به کارسپاری از سوی دانشگاه آزاد اسلامی از موارد پیشنهادی بود که در جلسه هیأت امنای پژوهشکده چشم انداز و آینده پژوهی مورد بحث و بررسی قرار گرفت

به اشتراک بگذارید : | | |