شما اینجا هستید   |

    اخبار : بیمارستان‌ها و کادر درمانی دانشگاه آزاد در اختیار وزارت بهداشت قرار دارد/ واحدها موظف به شروع کلاس‌ها به صورت مجازی هستند/ دانشجویان پرستاری دانشگاه آزاد نیروهای جهادی در مراکز درمانی دولتی هستند
جلسه شورای معاونان دانشگاه آزاد اسلامی با موضوع بررسی وضعیت کلاس‌های غیرحضوری، برگزاری کلاس‌های آموزش مجازی و خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه آزاد اسلامی برای مقابله با ویروس کرونا، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه شورای معاونان دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با دستور جلسه بررسی وضعیت کلاس‌های غیرحضوری، ارائه گزارش برگزاری کلاس‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مجازی و همچنین گزارش ارائه خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه آزاد اسلامی برای مقابله با ویروس کرونا برگزار شد.

دکتر طهرانچی در ابتدای این جلسه، ضمن تسلیت درگذشت مهندس حسین شیخ‌الاسلام معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی ایران، گفت: هفته گذشته برادر بزرگی را از دست دادیم که برای دانشگاه آزاد اسلامی و نظام جمهوری اسلامی نعمتی ارزشمند بود. مرحوم شیخ‌الاسلام دیپلمات پایبند به اصول و پیشرو در مقاومت بود و در هیچ شرایطی از اصول و آرمان‌های انقلاب کوتاه نمی‌آمد و همواره از خط مشی مقام معظم رهبری، دیپلماسی مقاومت و اقتدار نظام دفاع می‌‎‌کرد. ایشان زندگی باسعادتی داشت و ان‌شاءالله حضرت اباعبدالله الحسین(ع) میزبان این مرد بزرگ در آن دنیا باشد.

بیمارستان‌ها و کادر درمانی دانشگاه آزاد برای مقابله با کرونا در اختیار وزارت بهداشت قرار دارد

وی در ادامه ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفت و افزود: ویروس کرونا کشور را در شرایط خاص و ویژه‌ای قرار داده که این شرایط دانشگاه آزاد اسلامی را نیز درگیر کرده است. از آنجا که رسالت و بقای دانشگاه آزاد اسلامی ارائه خدمت به دانشجویان است، در این وضعیت دو مبحث را پیش روی داشته‌ایم که یک بحث آن مربوط به حوزه علوم پزشکی است و دانشگاه آزاد اسلامی برای مقابله با ویروس کرونا، بیمارستان‌ها و کادر درمانی خود را در اختیار وزارت بهداشت قرار داد و تمام توان خود را برای ارائه خدمت به مردم به کار گرفت و هنوز هم در این زمینه فعال است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: بحث دیگر، راه‌اندازی کلاس‌های آموزشی غیرحضوری در دانشگاه آزاد اسلامی است. با توجه به شرایطی که در کشور ایجاد شده، بسیج جدی در ارائه آموزش مجازی داشته و سعی کردیم آموزش مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شود. بدین منظور از هفته گذشته با بخشنامه‌ای که به تمامی واحدها و مراکز دانشگاهی و مدارس و آموزشگاه‌های سما ابلاغ شد، این موضوع به صورت جدی در دستورکار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.

واحدهای دانشگاهی موظف به شروع کلاس‌های آموزشی به صورت مجازی شده‌اند

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه هر یک از واحدهای دانشگاهی باید برای آموزش مجازی یک مسئول تعیین کرده باشند، گفت: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی موظف به شروع کلاس‌های آموزشی به صورت مجازی شده‌اند و مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی از هفته گذشته به صورت شبانه‌روزی با همکاری واحد الکترونیکی و واحدهای جامع دانشگاه آزاد اسلامی از جمله علوم و تحقیقات، نجف‌آباد و استان تهران فعالیت‌های خود در این زمینه آغاز کرده‌اند.

وی افزود: علاوه بر این، برای استفاده از زیرساخت‌ها و بستر شبکه‌های اجتماعی موبایلی، برنامه‌هایی در دستورکار داریم تا بتوانیم ارائه آموزش‌های مجازی را از ۱۵ فروردین از این طریق نیز داشته باشیم. با توجه به اهمیت جریان داشتن آموزش در دانشگاه، نیمسال تحصیلی جاری را در موعد مقرر در تقویم آموزشی به اتمام خواهیم رساند.

برگزاری کلاس‌های آموزشی در دانشگاه تا پایان اسفندماه به صورت مجازی قطعی خواهد شد

در ادامه این جلسه، مهندس همتی رئیس مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان «دبیر ستاد مرکزی آموزش غیرحضوری» به ارائه گزارشی از پیشرفت آموزش الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: تاکنون آموزش‌های مجازی ۱۴۴ واحد دانشگاهی به صورت قطعی آغاز شده و ۷۸ واحد نیز با استفاده از زیرساخت‌های واحد الکترونیکی، کلاس‌های آموزش مجازی خود را شروع کرده‌ و ۱۶۹ واحد دیگر نیز در حال ارسال دیتا هستند.

مهندس همتی ادامه داد: به این ترتیب تا پایان اسفندماه برگزاری کلاس‌های آموزشی تمامی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور به صورت مجازی قطعی خواهد شد.

دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ادامه این نشست، گزارشی از خدمات این معاونت در مقابله با ویروس کرونا ارائه کرد و گفت: حدود ۸۰۰ نفر از اعضای هیأت علمی، اساتید، دانشجویان و کادر درمانی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه ۴۰۳۰ با وزارت بهداشت و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) همکاری دارند که پاسخگوی روزانه ۲۰ هزار تماس تلفنی است. این سامانه به کاهش استرس مردم کمک کرده و باعث آرامش بیشتر جامعه می‌‎‌شود.

دانشجویان پرستاری دانشگاه آزاد، نیروهای جهادی در مراکز خدمات درمانی دولتی

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: ۱۸۰ نفر از دانشجویان سال آخر پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی که می‌‎‌توانند در عرصه بالینی فعالیت داشته باشند نیز در استان‌های گیلان، قم و تهران به عنوان نیروی جهادی در مراکز خدمات درمانی دولتی فعالیت می‌‎‌کنند. برخی از بیمارستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی ازجمله بیمارستان ۲۲ بهمن واحد مشهد، بیمارستان بوعلی تهران و بیمارستان نیمه‌تمام واحد کرمانشاه به صورت ویژه برای مقابله با ویروس کرونا فعال هستند. همچنین زیرساخت‌های دیگر دانشگاه آزاد اسلامی ازجمله آزمایشگاه‌ها، سالن‌های ورزشی و… در اختیار وزارت بهداشت برای پذیرش بیماران قرار خواهد گرفت.

دکتر سید محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی نیز از ایجاد قرارگاه مقابله با ویروس کرونا و اقدام شش واحد دانشگاهی استان تهران برای تولید مواد ضدعفونی‌کننده خبر داد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران آمادگی خود را برای ایجاد فضای نقاهت بیماران با مسئولیت وزارت بهداشت در واحدهای رودهن، دماوند، ورامین و برخی واحدهای تهران اعلام کرده است.

به اشتراک بگذارید : | | |