شما اینجا هستید   |

    اخبار : گزارش سفر دکتر طهرانچی به استان گیلان

دکتر طهرانچی در سفر به استان گیلان ضمن بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، دیدارهای مختلفی را با استاندار محترم استان، نماینده معزز ولی فقیه و امام جمعه، مسئول منطقه آزاد انزلی، همکارانم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و بندر انزلی داشتند.

دکتر طهرانچی در دیدار با استاندار گیلان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هوشمندسازی، توسعه کیفی و در کنار مردم بودن سرلوحه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی است و رویکردها در این دانشگاه براساس این اولویت ها تعیین می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر یک روزه به استان گیلان، صبح امروز با دکتر ارسلان زارع استاندار گیلان دیدار و گفت‌وگو کرد.

تصویر مطلب مهارت‌آموزی و اشتغال جوانان رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی است/ هوشمندسازی، توسعه کیفی و در کنار مردم بودن سرلوحه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی است

دکتر طهرانچی در این دیدار با اشاره به ظرفیت های استان گیلان، گفت: گیلان به عنوان یک عنصر فرهنگی و تاریخی حائز اهمیت است. بندرانزلی منطقه‌ای سوق الجیشی در کشور است که می توان از مزیت های این منطقه در توسعه شهر و استان، استفاده کرد. گیلان همواره در تربیت سرآمدان علم، فرهنگ و سیاست نقش‌آفرین بوده است.

وی خاطرنشان کرد: تفاوت دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه های دولتی در رویکرد و کارکرد آن است، چرا که دانشگاه آزاد اسلامی، اجتماعی و مردمی است. ما به عنوان دانشگاهی از مردم برای مردم، در خدمت مردم و توسعه شهرها هستیم، بنابراین رویکرد و جهت‌گیری دانشگاه آزاد اسلامی مطابق با آمایش سرزمینی است و فعالیت این دانشگاه تقاضا ‌محور است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به درخواست استاندار گیلان مبنی بر راه‌اندازی رشته علوم پزشکی در استان، گفت: جای خالی آموزش پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان احساس می شود. در این رابطه دکتر مشکینی به صورت جدی موضوع راه‌اندازی رشته های علوم پزشکی و دامپزشکی را در این استان پیگیری خواهد کرد، البته برای تحقق این موضوع، نیازمند انعقاد تفاهم‌نامه های چندجانبه در استان هستیم تا براساس آن، نقشه راه را ترسیم کرد و یک حرکت ماندگار را برای خدمت به مردم گیلان آغاز کنیم.

وی با بیان اینکه مهارت‌آموزی و اشتغال جوانان رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی است، اظهار داشت: این دانشگاه آمادگی دارد هرگونه همکاری با استانداری و سایر بخش های استان گیلان برای کاهش نرخ بیکاری در این استان را انجام دهد. در این رابطه متناسب‌سازی رشته ها براساس نیاز منطقه، به صورت استانی انجام خواهد شد و سراهای نوآوری و صندوق نوآوری و شکوفایی دانشگاه آزاد اسلامی می تواند به عنوان شتاب‌دهنده به اشتغال دانشجویان و فارغ‌التحصیلان کمک و مسائل استانی را برطرف کند.

دکتر طهرانچی در پایان خاطرنشان کرد: هوشمندسازی، توسعه کیفی و در کنار مردم بودن سرلوحه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی است و رویکردها در این دانشگاه براساس این اولویت ها تعیین می شود.

در این دیدار استاندار گیلان گفت: درخواست مردم گیلان از دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در این استان است

تصویر مطلب درخواست مردم گیلان از دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در این استان است

دکتر ارسلان زارع استاندار گیلان در این نشست ضمن خیرمقدم به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: استان گیلان به سبب پیشینه درخشان علمی، فرهنگی و سیاسی در سالیان گذشته در عرصه های مختلف پیشرفت کشور تأثیرگذار بوده است. گیلانی ها قبل و بعد از اسلام در گسترش مذهب شیعه توسط علویان و دیلمیان نقش‌آفرین بوده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی در استان گیلان، اظهار داشت: یکی از اولین مراکز آموزش عالی که در گیلان شعبه ایجاد کرد، دانشگاه آزاد اسلامی بود و اکنون از شرق تا غرب استان واحدهای فعال دارد. این دانشگاه در گسترش تحصیلات تکمیلی، چاپ مقالات ISI، انجام پژوهش های فناورانه، توسعه استان و… تأثیرگذار بوده است.

دکتر زارع ادامه داد: با وجود فعالیت های مثبت و تأثیرگذار دانشگاه آزاد اسلامی در استان، انتظار استانداری گیلان فراتر از اقداماتی است که تاکنون انجام شده است. دکتر طهرانچی پیش از این جلسه به موضوع دانشگاه نسل سوم و چهارم پرداخت که از این طریق دانشگاه آزاد اسلامی می تواند سهم بیشتری در تولید، اشتغال، ثروت‌آفرینی و رفاه مردم گیلان داشته باشد و متناسب با اسناد بالادستی و انتظارات و دغدغه های مردم عمل کند.

استاندار گیلان با بیان اینکه ایجاد رشته های پزشکی و پیراپزشکی در استان، یکی از خواسته های مردم از دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از ظرفیت منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی و ارتباطاتی که با کشورهای همسایه شمالی داریم، می تواند در توسعه رشته های علوم پزشکی جهش داشته باشد. این موضوع برای مردم گیلان ارزشمند خواهد بود و استانداری، مسئولان محلی، هیأت مدیره منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه گیلان و نخبگان، با دانشگاه آزاد اسلامی همراهی و همکاری کامل خواهیم داشت تا این موضوع تحقق یابد.

دکتر زارع در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در دوران شیوع ویروس کرونا، ترم آموزشی خود را به صورت سختگیرانه‌تر برگزار کرد و کیفیت آموزش در این دوران افتی نداشت. خوشبختانه حرکتی که در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده، چشم‌انداز خوبی را نشان می دهد و ما نیز انتظار داریم که دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در تولید و اشتغال، نقش و سهم بیشتری داشته باشد.

دیدار دکتر طهرانچی با نماینده ولی فقیه در استان گیلان:

آیت‌الله فلاحتی در این دیدار با قدردانی از اقدامات اخیر مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، خطاب به دکتر طهرانچی، گفت: از اینکه اسلامیت دانشگاه جزو دغدغه های

تصویر مطلب هماهنگی و همکاری خوبی بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و استان‌ها وجود دارد

اصلی شما و دکتر ولایتی است، بسیار خرسندیم و امیدواریم با همت مدیران دانشگاه، این مسیر ادامه داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان گیلان ادامه داد: انتظاری که از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی می رود، این است که عرصه علم و دانش نباید تبدیل به میدان تاخت و تاز گروه ها و احزاب سیاسی شود. در این صورت دانشگاه آسیب می بیند. بنابراین باید میدان را از افرادی که به دنبال این موضوعات هستند، گرفت. باید در برابر زیاده‌خواهی ها ایستاد و هرچه باعث رشد و ارتقای علم و معنویت می شود را با آغوش باز پذیرفت.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه هماهنگی و همکاری خوبی بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و استان ها وجود دارد و از اینکه دکتر طهرانچی جانانه در میدان حضور دارد و استان ها را از نزدیک رصد می کند، تشکر و قدردانی می کنیم.

در این دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه در تربیت و آینده‌نگری دانشجویان نگاهی نو دارد تا بتواند مطالبات مقام معظم رهبری از جامعه علمی و خواص علمی کشور را برآورده کند.

دکتر طهرانچی در این دیدار با اشاره به توصیه های مطرح شده از سوی نماینده ولی فقیه در استان گیلان درخصوص دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: نکات مطرح شده، مباحث دقیقی است که باید مورد توجه جدی مدیران دانشگاه قرار گیرد. از آنجا که مقام معظم رهبری نسبت به دانشگاه آزاد اسلامی عنایت و حساسیت ویژه ای دارند، ایشان سه موضوع ارتقای علمی، گسترش فضای انقلابی و حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی را مطالبه کرده‌اند.

وی ادامه داد: ما به عنوان سرباز در دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت می کنیم و به طور جدی پیگیر مطالبات مقام معظم رهبری هستیم.

جزییات برگزاری ترم تحصیلی آینده در دانشگاه آزاد

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: طی چند ماه گذشته ویروس کرونا شرایطی را به وجود آورد که منجر به عدم حضور دانشجویان در دانشگاه شد. این موضوع ضایعه هایی به همراه داشت که برای رفع آنها برنامه‌ریزی های ویژه ای داریم. یکی از این برنامه ها این است که ترم آینده، دانشجویان در گروه های پنج نفره حداقل ۴ جلسه طی ترم تحصیلی در دانشگاه حضور داشته باشند و ۱۲ جلسه دیگر به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار شود، چرا که ارتباط دانشجو با استاد و دانشگاه باید حفظ شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه به صورت جدی موضوع فرهنگ و فضای مجازی را مورد توجه قرار داده‌ایم، گفت: انسجام‌بخشی و یکپارچه‌سازی از دیگر برنامه های جدی دانشگاه آزاد اسلامی است. در این راستا سامانه یکپارچه آموزشیار طراحی و راه‌اندازی شده که منجر به ارتقای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه به عنوان محیط تربیتی باید همواره پایش و پالایش شود، اظهار داشت: بحث جدی ما در دانشگاه آزاد اسلامی، موضوع انسان‌سازی است که امام خمینی(ره) نیز بر آن تأکید داشته‌اند. در این حرکت، استاد نقش جدی برعهده دارد و به همین دلیل است که شایستگی اعضای هیأت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی باید احراز شود.

دکتر طهرانچی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر توجه اساتید و اعضای هیات علمی به فریضه امر به معروف و نهی از منکر، گفت: نباید در مقابل امر به معروف و نهی از منکر تساهل و تسامح داشت. در این راستا یک پویش همگانی در بین اساتید معتقد دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد خواهیم کرد تا این فریضه واجب را مورد توجه جدی‌تر قرار دهیم.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سخنان آیت‌الله فلاحتی مبنی بر پرهیز دانشگاه از ورود به مباحث سیاسی و جناحی، تصریح کرد: الحمدالله دانشگاه آزاد اسلامی در این مدت نشان داده که از فضای سیاست‌زده به شدت دوری می کند، البته این دانشگاه به عنوان دانشگاهی اجتماعی با مسئولان استانی و محلی ارتباط و تعامل دارد، اما به هیچ وجه بحث سیاست‌زدگی و تن دادن به خواسته های نامتعارف در دانشگاه آزاد اسلامی مطرح نبوده و نیست. دانشگاه آزاد اسلامی در عین صمیمیت با مسئولان در عملکرد خود استقلال کامل دارد.

دکتر طهرانچی با بیان اینکه توجه به تعلیم و تربیت و ساخت نسل جوان، اشتغال و مهارت‌آموزی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان، از اولویت ها و سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: همه تلاش ما توجه به مهارت، اشتغال و کارآمدی جوانان است، چرا که جوانان سرمایه اصلی کشور هستند و دانشگاه آزاد اسلامی نیز به عنوان دانشگاه مردمی، این سیاست را دنبال می کند. دانشگاه آزاد اسلامی در تربیت و آینده‌نگری دانشجویان نگاهی نو دارد تا بتواند مطالبه مقام معظم رهبری از جامعه علمی و خواص علمی کشور را برآورده کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در این سفر دو برنامه جدی را برای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در نظر داریم؛ یکی از آنها تبدیل مجتمع ۵۰ هکتاری واحد رشت به پردیس «غذا و امنیت غذایی» و دیگری راه‌اندازی رشته های پزشکی و پیراپزشکی در استان است که با همکاری استانداری، دانشگاه علوم پزشکی، منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی و… متناسب با آمایش و نیاز استان، انجام خواهد شد.

در ادامه دیدار ها دکتر طهرانچی با مدیرعامل منطقه آزاد انزلی دیدار کرد. در این دیدار دکتر طهرانچی پیشنهاد راه اندازی دانش‌شهر در منطقه آزاد بندرانزلی/ راه اندازی سرای نوآوری خلاق دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه آزاد انزلی را

تصویر مطلب پیشنهاد راه اندازی دانش‌شهر در منطقه آزاد بندرانزلی/ راه اندازی سرای نوآوری خلاق دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه آزاد انزلی

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بازار فناوری و ذیل آن سرای نوآوری و تیمچه‌های تخصصی را خلق کرد که برای منطقه آزاد بندرانزلی ایجاد سرای نوآوری خلاق را پیش‌بینی کرده‌ایم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ظهر امروز با حضور در سازمان منطقه آزاد بندرانزلی، با دکتر محمدولی روزبهان مدیرعامل این سازمان دیدار و در زمینه همکاری‌های علمی و پژوهشی مشترک گفت‌وگو کرد.

دکتر طهرانچی با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی در آموزش عالی کشور، گفت: از میان ۱۰ میلیون فارغ‌التحصیل کشور، بیش از ۶ میلیون تحصیل کرده دانشگاه آزاد اسلامی هستند. این دانشگاه در بیش از ۵۰۰ شهر؛ واحد، مرکز و مدرسه دارد. این ارقام، نقش پررنگ این دانشگاه در آموزش عالی کشور را نشان می‌دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه از دانش محور به موضوع محور تغییر رویکرد داده است، اظهار داشت: تلاش داریم شبکه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی که شامل ۲۲ هزار عضو هیأت علمی، ۱۰ هزار دانشجوی دکتری و ۸۵ هزار دانشجوی کارشناسی ارشد است را در راستای حل چالش‌های ملی و کمک به بخش‌های مختلف – ازجمله منطقه آزاد بندرانزلی – به کار بگیریم.

وی افزود: تا امروز بیش از ۲۰ پایان‌نامه و رساله درباره مناطق آزاد در سامانه پایش بارگذاری شده که در قالب آن، دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی مختلف به بررسی ابعاد گوناگون موضوعات و مسائل مناطق آزاد می‌پردازند.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک واحد بین‌المللی در بندرانزلی دارد و تلاش داریم در آینده‌پژوهی منطقه، منطبق با اتفاقات اجتماعی و تحولات، حمایت دانشی از منطقه آزاد بندرانزلی داشته باشیم. برای تحقق این امر، باید مشاغل مورد نیاز منطقه را احصاء و فناوری آموزشی شغل‌محور را با استفاده از ظرفیت‌های منطقه ارائه کنیم.

دکتر طهرانچی با اشاره به برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری، تصریح کرد: یکی از اتفاقات خوبی که در دانشگاه آزاد اسلامی رخ داد، استفاده از مفاهیم غنی بومی در حوزه فناوری است. بدین ترتیب دانشگاه آزاد اسلامی بازار فناوری و ذیل آن سرای نوآوری و تیمچه‌های تخصصی را خلق کرد که برای منطقه آزاد بندرانزلی ایجاد سرای نوآوری خلاق را پیش‌بینی کرده‌ایم که امیدوارم با حمایت‌های دکتر روزبهان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی بتوانیم برنامه‌های پیش‌بینی شده را محقق کنیم.

وی با بیان اینکه ایده ایجاد دانشگاه مشترک توسط دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های کشورهای همسایه شمالی ایران جالب توجه است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تجربه موفق حضور در کشورهای خارجی از جمله امارات، افغانستان، لبنان و آکسفورد را دارد و پیشنهاد راه اندازی دانشگاه مشترک با کشورهای همسایه می‌تواند با هدف جذب فناوری و توسعه و پیشرفت علمی ما مؤثر باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین پیشنهاد راه اندازی دانش‌شهر منطقه آزاد بندرانزلی را ارائه کرد و گفت: علم و ثروت و فناوری از دانش شهرها بیرون می‌آید نه دانشگاه، بنابراین می‌توانیم با استفاده از تجربه ربع رشیدی، منطقه آزاد بندرانزلی را به دانش شهر تبدیل کنیم تا حلقه علم، تجارت و زندگی را در کنار یکدیگر داشته باشیم.

دکتر طهرانچی در پایان با قدردانی از نگاه تعاملی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی با دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی کامل دارد که به عنوان یک کنشگر فعال برای توسعه هوشمند بندرانزلی در کنار سازمان منطقه آزاد انزلی حضور داشته باشد.

دکتر روزبهان: منطقه آزاد انزلی برای احداث بیمارستان جامع با همکاری دانشگاه آزاد آمادگی دارد

در ابتدای این نشست، دکتر روزبهان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی با معرفی ظرفیت‌ها و ویژگی‌های منطقه آزاد انزلی، اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم در حوزه‌های پژوهش، حمایت از پایان‌نامه‌ها، استقرار شرکت‌های دانش بنیان، دایر کردن نمایشگاه دائمی، معرفی و عرضه محصولات علمی و فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی و… همکاری‌های جدی با دانشگاه آزاد اسلامی داشته باشیم.

دکتر روزبهان از آمادگی سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی برای احداث یک بیمارستان جامع با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: منطقه آزاد انزلی آمادگی دارد در تأمین هزینه‌ها، تأسیس کارخانه و واحدهای دانش بنیان مورد نیاز کشور، حمایت از دانشجویان نیازمند و ارائه امکانات فرهنگی و… با دانشگاه آزاد اسلامی مشارکت داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: اعتقاد قلبی دارم که حضور دکتر طهرانچی و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی، سرشار از خیر و برکت برای کل کشور و استان گیلان خواهد بود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی در پایان خطاب به دکتر طهرانچی، گفت: از روحیه عملگرای شما تشکر می‌کنم و امیدوارم با مشارکت هم بتوانیم در حد توان مشکلات مردم را حل کنیم.

دکتر طهرانچی در ادامه با همراهی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی، از شرکت توسعه صنایع حلزون کاسپین بازدید کرد.

به اشتراک بگذارید : | | |