شما اینجا هستید   |

    اخبار : بازدید دکتر طهرانچی از آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی گیاهی و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان کرمانشاه ظهر امروز در بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با حضور در مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی با اهدای گل و قرائت فاتحه یاد و خاطره شهدا را گرامی داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی گیاهی و ۶ آزمایشگاه کشت بافت، کشت سلول و متابولیت‌های ثانویه، اتاق رشد، آنالیز متابولیت، فیزیولوژی گیاهان زراعی و مهندسی ژنتیک بازدید کرد.

دکتر طهرانچی در بازدید از آزمایشگاه‌های مهندسی عمران، آزمایشگاه تحقیقاتی سازه، گلخانه تحقیقاتی و مجتمع آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با اشاره به لزوم تشکیل گروه‌های فناور در کنار گروه‌های آموزشی در دانشگاه اظهار داشت: اعضای هیأت علمی که فعالیت‌های تحقیقاتی انجام می‌دهند با مشارکت همه گروه‌های خود باید یک هسته دانش‌بنیان تشکیل دهند تا علاوه بر انجام فعالیت‌های دانش‌بنیان و درآمدزایی برای خود و دانشگاه بتوانند در جذب دانشجو اثرگذار باشند.

وی ادامه داد: برای این کار هر یک از گروه‌های آموزشی باید برنامه اقتصادی (BP) خود را تدوین کنند تا بتوانیم امکانات و سرمایه دانشگاه را برای اجرای این طرح‌ها به کار گیریم و در کنار مهارت آموزی به دانشجویان آینده کاری آنها را هم تضمین کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در این راستا باید قواعد گذشته حاکم در دانشگاه آزاد اسلامی را فراموش کرده و دانشکده‌های موضوعی با حضور گروه‌های تخصصی ایجاد کنیم تا زمانی که دانشجو وارد دانشکده می‌شود، در دالان تولید و مهارت آموزی قرار گیرد.

دکتر طهرانچی در دیدار استاندار کرمانشاه:

دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های مرزی ارتقاء نقش آموزش در توسعه، بهره‌وری و رشد اقتصادی را پیگیری می‌کند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه در استان‌های مرزی ارتقای نقش آموزش در توسعه، بهره‌وری و رشد اقتصادی را پیگیری می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پس از سفر به استان کردستان، صبح امروز در دومین روز سفر استانی با حضور در استان کرمانشاه، با مهندس هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یک ظرفیت ملی و اجتماعی است، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه مردمی برای توسعه مناطق است و این سرمایه باید به خوبی به کار گرفته شده و متناسب با نیازهای مردم تغییر جهت دهد.

وی با قدردانی از حمایت‌های استانداری کرمانشاه از دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: آنچه برای خدمت به توسعه استان کرمانشاه به کار می‌گیریم، تنها دانشگاه آزاد اسلامی استان نیست، بلکه کل شبکه ملی دانشگاه در خدمت استان خواهد بود، به طوری که تاکنون بیش از ۲۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری موضوع پایان‌نامه و رساله خود را پیرامون مسائل و چالش‌های استان کرمانشاه انتخاب کرده‌ و این عدد در حال افزایش است.

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه در استان‌های مرزی ارتقای نقش آموزش در توسعه، بهره‌وری و رشد اقتصادی را پیگیری می‌کند، گفت: برای تحقق این هدف از استانداری‌ها می‌خواهیم تا نیازهای خود را در حوزه آموزش به دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کنند تا با این تعامل و مشارکت بتوانیم بهره‌وری، فرهنگ و اشتغال استانها را به سهم خود ارتقاء دهیم، چرا که رسالت اصلی دانشگاه بکارگیری دانش برای توسعه شهرهاست.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش به راه‌اندازی سراهای نوآوری در رویکرد جدید دانشگاه اشاره کرد و افزود: برای مهارت آموزی به جوانان، بستر اشتغال تحت عنوان سراهای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده تا بتوانیم دانشجویان را با محیط کار واقعی آشنا کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: دغدغه کنونی مردم، اقتصاد، معیشت و اشتغال جوانان است، بنابراین دانشگاه باید برای پاسخگویی به این نیازها، برنامه‌ریزی های لازم انجام دهد.

وی با بیان اینکه نگاه ما برای توسعه استان‌ها این‌گونه نیست که در تهران برای ۳۱ استان الگوی توسعه بنویسیم، تصریح کرد: ستاد دانشگاه چارچوب‌های برنامه را تعیین می کند و براساس آن پروژه محوری و حل مسأله در استان، شهرستان و شهرها مدنظر قرار می گیرد.

به زودی کرمانشاه پژوهان در قالب گروه‌های تخصصی برای جهت‌گیری پژوهشی و حل مساله تقسیم بندی می شوند

وی در ادامه با اشاره به معضل حاشیه‌نشینی در استان کرمانشاه اظهار داشت: برای حل این معضل در سامانه پژوهشیار نظام موضوعات حاشیه‌نشینی احصاء شده و به دنبال این هستیم که به زودی کرمانشاه پژوهان را در قالب گروه‌های تخصصی دسته‌بندی کرده تا بتوانیم یک جهت‌گیری پژوهشی و حل مسأله درست داشته باشیم.

دکتر طهرانچی در پایان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی کامل دارد که حل مسأله را از محیط علمی و پژوهشی دانشگاه به کاربر برساند تا استانها بتوانند از آن استفاده کنند.

در ادامه این دیدار دکتر فرهاد گل محمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه گزارشی از وضعیت این دانشگاه ارائه و بر بکارگیری همه توان علمی، امکانات و تجهیزات این دانشگاه در راستای توسعه استان تأکید کرد.

استاندار کرمانشاه: دانشگاه آزاد اسلامی از اقدامات ماندگار کشور است/ دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون بسیاری از مشکلات و گره های کشور را حل کرده است

مهندس هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه نیز در این دیدار گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از اقدامات ماندگار جمهوری اسلامی ایران است که تاریخ به نیکی از آن یاد خواهد کرد. این دانشگاه تاکنون بسیاری از مشکلات و گره های کشور را حل کرده است.

وی ضمن خیرمقدم به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: خوشحالیم از زمانی که مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی را قبول کرده‌اید، با شخصیت علمی شما، آرامش در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده و این دانشگاه در ریل توسعه، پیشرفت و کمک به کشور حرکت می‌کند.

مهندس بازوند در ادامه با اشاره به برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه و پیشرفت منطقه‌ای گفت: دغدغه دانشگاه آزاد اسلامی برای کمک به توسعه استان‌ها، بسیار ارزشمند است و انتظار می رود همه مسئولان دانشگاهی چنین دیدگاهی داشته باشند، چرا که اگر دانشگاه به کمک توسعه و پیشرفت استان نیاید، توسعه پرهزینه و پراستهلاک خواهد شد.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: چالش‌های استان‌ها گاهی سخت افزاری و برخی اوقات نرم افزاری است که دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند برای حل آنها ورود کند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه، استان خاص و دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است، گفت: اشتغال و بیکاری یکی از چالش‌ها و معضلات استان است که در این راستا اسناد خوبی تهیه شده و یک نسخه از آن را در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار می دهیم تا برای رفع چالش‌ها به ما کمک کند.

استاندار کرمانشاه ظرفیت مناسب استان در حوزه گردشگری، توجه به آموزش‌های مهارتی، پرداختن به موضوعات آسیب شناسی اجتماعی و ظرفیت تجارت با کشور عراق را از ویژگی‌های استان کرمانشاه برشمرد و گفت: استانداری کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی را جدا از خود نمی‌داند و آن را یک ظرفیت بزرگ و پررنگ برای استان قلمداد می‌کنیم و هر کمکی که از دستمان برآید، برای این دانشگاه انجام خواهیم داد.

دکتر طهرانچی در دیدار نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه:

دانشگاه آزاد اسلامی مسائل فرهنگی و اقتصادی استان‌ها را با نگاه به آموزش و پژوهش اصلاح می‌کند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در رویکرد جدید تلاش داریم تا دانشگاه آزاد اسلامی در استانها مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را با نگاه به  آموزش و پژوهش اصلاح کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در سفر به استان کرمانشاه با آیت‌الله مصطفی علما نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه دیدار و گفت وگو کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری به دانشگاه آزاد اسلامی گفت: الحمدالله بعد از تحولاتی که در دانشگاه آزاد اسلامی به وجود آمد، مقام معظم رهبری مؤلفه ارتقای علمی، گسترش فضای انقلابی و حفظ کیان دانشگاه را از دانشگاه آزاد اسلامی مطالبه فرمودند و همه مدیران دانشگاه آزاد اسلامی شبانه‌روز برای تحقق این خواسته تلاش می کنند.

دکتر طهرانچی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان شبکه دانشگاهی در همه شهرها حضور فعال دارد. در رویکرد جدید تلاش داریم تا دانشگاه آزاد اسلامی در استانها، مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را با نگاه به آموزش و پژوهش اصلاح کند تا بتوانیم در تربیت اثرگذار بوده و پژوهش‌ها را غنا ببخشیم. مسلماً این نگاه نمی‌تواند در همه استان‌ها و شهرها یکسان باشد و هر یک از واحدها و مراکز دانشگاهی مدل توسعه‌ای خود را باید ارائه دهند.

وی با قدردانی از نگاه حمایتی آیت‌الله علما نسبت به دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: همواره از رهنمودهای نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها و ائمه جمعه استفاده کرده و بهره می‌بریم و برای ما مغتنم است که ائمه جمعه در هیأت امنای استان‌ها حضور دارند و رؤسای استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی ارتباط نزدیکی با آنها دارند.

دکتر طهرانچی به تشکیل شورای راهبری تقریب بین‌المذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: نگاه تقریبی در دانشگاه آزاد اسلامی دنبال می‌شود و تا کنون دفاتر تقریب در واحدهای دانشگاهی که دارای دانشجو و اساتید اهل تسنن و اهل تشیع هستند، تشکیل شده است تا بتوانیم در این حوزه نیز با رویکرد تربیتی فعالیت بهتری داشته باشیم.

دانشگاه باید دانشجوی متدین، عاقل و بصیر تربیت کند تا برای کشور سرمایه باشند

آیت‌الله مصطفی علما نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه نیز در این دیدار گفت: امام راحل عنایت ویژه‌ای به دانشجویان و نسل جوان داشتند و از سال ۱۳۴۲ مهمترین و کوبنده‌ترین شعارها در دانشگاه مطرح می‌شد. مقام معظم رهبری نیز نگاه ویژه ای به قشر دانشجو دارند که بسیار برای ما مغتنم است.

وی ادامه داد: دانشگاه باید دانشجوی متدین، عاقل و بصیر تربیت کند تا برای کشور سرمایه باشند. امام راحل دانشگاه و حوزه را به عنوان دو مغز متفکر و سرمایه کشور می‌دانستند و مقام معظم رهبری نیز در بیانیه گام دوم تأکید ویژه‌ای به جوانان دارند که این موضوع ایجاب می‌کند تا جوانان را تقویت کنیم و ان‌شاءالله با کمک یکدیگر کشور را بسازیم.

در ادامه این جلسه دکتر فرهاد گلمحمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه نیز گزارشی از وضعیت این دانشگاه ارائه کرد.

به اشتراک بگذارید : | | |