شما اینجا هستید   |

    اخبار : نظام دانشگاهی نیازمند تحول است
نظام دانشگاهی نیازمند تحول است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی:

نظام دانشگاهی نیازمند تحول است

دکتر محمدمهدی طهرانچی با اشاره به فعالیت تشکل‌های دانشجویی در انتخابات پیش‌رو اظهار کرد: ما از تشکل‌ها حمایت جدی می‌کنیم و با توجه به شرایط کرونایی جامعه باید این حمایت‌ها را در فضای مجازی گسترش دهیم.
وی ادامه داد: با ابلاغیه جدیدی که به معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شده، نمایندگان تشکل‌ها باید با کاندیداها نشست سراسری برگزار کنند. به این ترتیب که معاونت فرهنگی باید از کاندیدها برای حضور و اعلام برنامه‌هایشان در محل دانشگاه آزاد دعوت کند.
طهرانچی تاکید کرد: دعوت‌نامه‌هایی با محوریت تشکل‌ها آماده شده که برآمده از محورهای مطرح شده در کرسی‌های آزاد اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی است. ما آماده‌ایم با رعایت پروتکل‌ها، برای برنامه‌ حضور کاندیدها در جمع دانشجویان اقدامات لازم را انجام دهیم تا کاندیداها بتوانند سخنان و برنامه‌های خود را به گوش دانشجویان برسانند تا به این ترتیب هم مطالبات دانشجویی را بشوند و هم پاسخگوی این مطالبات باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: با توجه به اینکه تمام دانشجویان در بستر فضای مجازی با دانشگاه در ارتباط هستند، ما در کلاس‌ها دو روز را به عنوان زنگ توجه دادن به موضوع “حضور در انتخابات” برنامه‌ریزی کرده‌ایم. چراکه کل شبکه دانشگاهی باید قانع شود که شرکت در انتخابات مهم‌ترین کاری است که می‌شود برای کشور انجام داد.
وی افزود: فارغ از اینکه چه فردی انتخاب می‌شود، اصل انتخابات برای کشور موفقیت است و این امر تضمین‌کننده شتابی است که در دولت ایجاد می‌شود. هر فردی که برای ریاست دولت انتخاب شود، می‌خواهد معیشت را درست کند و معیشت زمانی درست می‌شود که شرکت در انتخابات قوی باشد. چراکه در خارج نیز، دشمن اهداف و برنامه های خود را با همت مردم تنظیم می‌کند نه نماینده مردم و این همت مردم “میزان مشارکت” است.
طهرانچی در این رابطه تصریح کرد: اگر تک تک مردم از وضع موجود ناراضی هستند، با این وجود باید این نارضایتی را در صندوق‌های رای اعلام کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اساساً، نظام دانشگاهی ما باید با یک تحول مواجه شود، عنوان کرد: واقعیتی که وجود دارد، این است که با این نظام دانشگاهی، ما نمی‌توانیم خواسته‌های مردم و نیازهای کشور را برآورده کنیم. یعنی همه دست‌اندرکاران جامعه دانشگاهی به این نتیجه رسیده‌اند که وقتی دانشگاه نتواند با جامعه گفتمان کند و وقتی دانشگاه، دانشگاهِ حل مساله نباشد، این نابسامانی است و بخشی از این نابسامانی متوجه دانشی است که ما به متولیان امر داده‌ایم. پس ما دانشگاهیان باید خود را با چالش‌های جامعه درگیر کنیم. بنا براین اولین و مهم‌ترین نکته نیز این است که فردی که انتخاب می‌شود، باید بتواند تضمین‌کننده تحول مورد نیاز در جامعه دانشگاهی باشد.

به اشتراک بگذارید : | | |